Összefoglaló 2022. december 5., hétfő

LU15: DVTK - MTK 1-5 (0-4)

Az első félidőben eldöntötte a bajnoki pontok sorsát az MTK Budapest LU15-ös csapata. A fővárosiak a szünetre jelentős előnyt szereztek, amit a fordulás után is meg tudtak tartani. A DVTK erejéből a szépítésre futotta.

LU15: DVTK - MTK 1-5 (0-4)


Országos Leány U15-ös Bajnokság, 14. forduló

Diósgyőri VTK LU15 - MTK Budapest LU15 1-5 (0-4)

DVTK Edzőközpont, 20 néző. Játékvezető: Porcs Tamás (Porcs Patrik, Mező Imre).
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Horváth K., Bodnár H., Berki M., Mezőssy M., Fekete R., Képes K., Balogh V., Kádas D., Magyar A., Sándor L. Vezetőedző: György Gábor. 
MTK Budapest LU15: Árokszállási S. - Hubják N., Walton J., Balogh T., Lőrincz-Rainiss L., Farkas P., Kovács M., Bakos K., Neumann Zs., Bellon P., Puskás N. Vezetőedző: Ribeiro Da Silva Roni.
Csere: Bodnár H. helyett Stumpf B. a 26., Fekete R. helyett Plopp G. az 52., Hubják N. helyett Weszely A. az 54., Lőrincz-Rainiss L. helyett Steinbacher G. az 54., Kovács M. helyett Molnár L. az 54., Farkas P. helyett Mikó A. a 61., Bakos K. helyett Kelemen V. a 61., Horváth K. helyett Halász V. a 69. percben. 
Gólszerző: Kovács M. (0-1) a 10., Balogh T. (0-2) a 16., Farkas P. (0-3) a 31., Walton J. (0-4) a 34., Sándor L. (1-4) a 65., Walton J. (1-5) a 75. percben. 

György Gábor: - Az első félidőről mindent elárul az a fénykép, amit Ervin barátunk feltett rólam a DVTK fb oldalára. Amúgy jól kezdtük a mérkőzést, az elveinknek megfelelően próbáltuk a játékunkat felépíteni. Aztán egy figyelmetlenség után vezetést tudott szerezni ellenfelünk. Érthetetlen módon megzavarodtunk, és hitünket vesztettük. A félidőben annyit mondtam a játékosoknak, hogy két lehetőségünk maradt. Egy: átsétálnak az ellenfél kispadjához és gratulálunk nekik, hogy milyen ügyesek, szépek, okosak, én pedig szólok a sporinak, köszi nekünk ma ennyi volt. A másik lehetőség, hogy felemelt fővel visszamegyünk és még mutatjuk, hogy ennél sokkal többre vagyunk képesek. Érdekes módon a második félidőben teljesen más arcát mutatta a csapat. Vannak jó játékosaink, viszont egy vezéregyéniség hiányzik a csapatból. Sajnálom, hogy nem tudtuk kapott gól nélkül lehozni ezt a játékrészt. Gratulálunk az MTK csapatának!

Ribeiro Da Silva Roni: - Az elején belealudtunk a meccsbe, de szerencse hogy korán betaláltunk, így visszajött a lányok önbizalma. A második félidőben is jól játszottunk annak ellenére, hogy csak egy gólt rúgtunk. Összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével, rászolgáltunk a győzelemre.