Összefoglaló 2022. október 10., hétfő

U16: Újpest FC - Diósgyőri VTK 0-4 (0-2)

Magabiztos győzelemmel folytatta szereplését a Kiemelt bajnokságban az Icsó Zsolt által irányított korosztály. A DVTK U16-os csapata az Újpest FC otthonából hozta el mindhárom bajnoki pontot.

U16: Újpest FC - Diósgyőri VTK 0-4 (0-2)


Országos U16-os bajnokság, 
Kiemelt csoport, 6. forduló

Újpest FC U16 - Diósgyőri VTK U16 0-4 (0-2)

Budapest, Újpest Labdarúgó Sportcentruma, 50 néző. Játékvezető: Erni Edmond Attila, Török Bence, Havasi-Németh Kristóf. 
Újpesti FC U16: Antal G. - A. Beatty, Baranyai B., Domján A., Valkai V., Acsai D., G. Pennica, Sztrehovszki G., Gombkötő G., Alarishi Z., László Zs. Vezetőedző: Weisz Tamás. 
Diósgyőri VTK U16: Soós B. - Kiss L., Kapitány G., Gyenes R., Jászberényi P., Győrfi D., Nagy B., Béres D., Szakos B., Rem D., Zanócz Á. Vezetőedző: Icsó Zsolt. 
Csere: Győrfi D. helyett Miskolczi D. az 52., Alarishi Z. helyett Csaba D. az 59., Béres D. helyett Kovács D. a 62., Rem D. helyett Tucsa Sz. a 62., Gyenes R. helyett B. Kovalov a 72., Jászberényi P. helyett Jecs M. a 72., Baranyai B. helyett Gyurkó I. a 72., Valkai V. helyett Lőrincz H. a 72., G. Pennica helyett Veres Sz. a 72. percben. 
Sárga lap: Alarishi Z. az 56., Kiss L. a 60. percben. 
Gólszerző: G. Pennica (öngól, 0-1) a 31., Gyenes R. (0-2) a 41., Gyenes R. (0-3) a 62., Szakos B. (0-4) a 84. percben. 

Icsó Zsolt: - Az első húsz percben még akadozott a játékunk, de a félidő második részében teljesen átvettük az irányítást. Nagy nyomás alá helyeztük az ellenfelünket, szép támadásokat vezettünk és két gólos előnyre tettünk szert. A félidőben felhívtam a csapat figyelmét, hogy nem veszíthetünk a koncentrációnkból és nem engedhetjük vissza az ellenfelünket a mérkőzésbe. Ezt a srácok maximálisan betartották. Végig kontroll alatt tartottuk a játékot és további gólokat szereztünk. Teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, gratulálok a csapatomnak!