Összefoglaló 2023. október 30., hétfő

U16: Fehérvár - DVTK 0-0

Nyolc alkalommal is villant a sárga lap Fehérváron az U16-os DVTK bajnoki mérkőzésén. Gól azonban nem született, így a forduló után mindkét csapat egy-egy ponttal gazdagodott.

U16: Fehérvár - DVTK 0-0


Országos U16-os Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 8. forduló

Fehérvár FC - Diósgyőri VTK 0-0

Székesfehérvári Sóstói Stadion, Játékvezető: Földszin Attila (Konkoly Donát, Szente Dávid).
Fehérvár FC: Lakatos D. - Pekker G., Lakatos K., Nimsz B., Ecsődi L., Bordács  Z., Ekbauer T., Kele Zs., Huszti A., Nagy Z., Nagy B.Vezetőedző: Palkovics István. 
Diósgyőri VTK: Balázs Á. - Farkas R., Szabó M., Juhász K., Lengyel V., Varga I., Meggyesfalvi B., László Zs., László S., Ádám L., Méhes K. Vezetőedző: Icsó Zsolt. 

Csere: Szabó M. helyett Feczesin K. a 62., Ádám L. helyett  Zsilvölgyi Cs. a 62., Kele Zs. helyett  Tarkó Z. a 64., Juhász K. helyett Bordás B. a 80., Méhes K. helyett Khier Bek Á. a 80., Meggyesfalvi B. helyett M. Zserebickíj a 88., Ekbauer T. helyett Somogyi M. a 89. percben. 
Sárga lap: Lengyel V. a 18., Kele Zs. a 20., Juhász K. a 43., Lakatos K. a 46., Tarkó Z. a 69. Nagy Z. a 73., Pekker G. a 75., László Zs. a 77. percben. 

Icsó Zsolt: - A hozzáállásunk ismét remek volt és az elmúlt hetekben játékban is sokat léptünk előre. Ezért természetesen gratuláció illeti a srácokat. Ezt a sportot viszont még mindig gólra játsszák, és nekünk ezúttal a rengeteg helyzetünkből egyet sem sikerült értékesíteni.  Így meg kellett elégednünk az egy ponttal. Itt az őszi szünet. Reggeltől estig kint lehet lenni a pályán és javulni azokon a területeken, ahol vannak hiányosságaink.