Összefoglaló 2023. október 16., hétfő

U15: Várda - DVTK 4-1 (1-0)

Hazai győzelemmel zárult a keleti piros-fehér rangadó az U15-ös korosztályban. A Kisvárda jobb teljesítményt nyújtott, a DVTK erejéből Kubinyecz István jóvoltából a szépítésre futotta.

U15: Várda - DVTK 4-1 (1-0)


Országos U15-ös Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 7. forduló

Várda Labdarúgó Akadémia - Diósgyőri VTK 4-1 (1-0)

Kisvárda, Várkerti Stadion, Játékvezető: Kósa György (Maklári Sándor, Frindik József). 
Várda Labdarúgó Akadémia: B. Herts - Osztroha M., Budaházi Zs., Fodor Á., F. Hodovanets, Gömbkötő S., Szarvas M., Nagy M., B. Senchenkov, O. Pylypiuk, Kiss R. Vezetőedző: Törtei Tamás. 
Diósgyőri VTK: Czigány P. - Kubinyecz I., Tóth B., Pápai O., Cseh Z., Kristóf Z., István M., Székely T., Berta Cs., L. Kravchenko, Juhos Á. Vezetőedző: Sóskúti Balázs. 

Csere: Fodor Á. helyett Táth D. a 32., Osztroha M. helyett D. Volvach a 41., Székely T. helyett Meggyesfalvi B. a 41., István M. helyett Sallai K. az 54., Berta Cs. helyett Jónyer P. az 54., Juhos Á. helyett Lupkovics G. az 54., F. Hodovanets helyett D. Birov a 60., O. Pylypiuk helyett Oláh K. a 60., Kiss R. helyett Harsányi L. a 60., Cseh Z. helyett Bári Z. a 63., B. Herts  helyett Jakab B. a 68., Szarvas M. helyett Fidler Sz. a 68., L. Kravchenko helyett Hajdú R. a 75. percben. 
Sárga lap: Nagy M. az 52., Meggyesfalvi B. a 60., Kristóf Z. a 73., D. Senchenkov a 78. percben. 
Gólszerző: Táth D. (1-0) a 35., O. Pylypiuk (2-0) az 50., Kiss R. (3-0) az 52., Budaházi Zs. (4-0) az 57., Kubinyecz I. (4-1) a 75. percben. 

Sóskúti Balázs: - Részben vagyok elégedett a csapattal. Ezzel a mentalitással több mérkőzésen tudnánk jó eredményt elérni, illetve akkor is, ha berúgjuk a helyzeteinket. Gólok nélkül nehéz pontot vagy pontokat szerezni. Vannak pozitív és negatív gondolatok a mérkőzéssel kapcsolatban, de kár lenne a felesleges mondatokért. Büszke vagyok a csapatra, hogy hétről-hétre jobb akar lenni, amit be is bizonyít. Már csak a "gát" lebontására lenne szükségünk.

Fotó: kisvardafc.hu