Összefoglaló 2023. október 16., hétfő

U13: DVTK - DEAC 3-2 (2-2)

Szoros meccsen verte a DEAC-ot a DVTK U13-as csapata, amely kétszer is hátrányból felállva fordította meg a bajnokit. A piros-fehérek mindhárom találatát Tóth Milán szerezte.

U13: DVTK - DEAC 3-2 (2-2)


Országos U13-as Bajnokság, 
Észak-Keleti csoport, 7. forduló

Diósgyőri VTK - Debreceni EAC 3-2 (2-2)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Görzsöny Péter. 
Diósgyőri VTK: Tamás B. - Derzsényi Á., Váradi S., Vigh V., Német Z., Tóth M., Bárány K., Varga R., Pelyhe  Á. Csere: Teleki  Z., Kapitány Z., Bárány N., Varga Zs., Farkas A., Gyüge M. Vezetőedző: Nyeste János. 
Debreceni EAC: Szegedi Zs. - Nagy M., Laczkó S., Bacsa B., Hidi L., Bényei T., Molnár P., Sebestyén Z., Nagy R. Csere: Ujvárosi Zs., Lakatos M., Halczman Z., Ungvári Z., Szabados K., Mányi G., Greskó B. Vezetőedző: Bereczki Tamás. 

Sárga lap: Bárány K. az 59., Nagy M. a 63., Hidi  L. a 78. percben. 
Gólszerző: Laczkó S. (0-1) a 13., Tóth M. (1-1) a 18., Laczkó S. (1-2) a 20., Tóth M. (2-2) a 25., Tóth M. (3-2) az 59. percben. 

Nyeste János: - Egész héten rengeteg problémánk volt, sérülések és betegségek hátráltatták a csapatunk felkészülését. Tudtuk, hogy egy igazán szervezett és jó ellenfél érkezik hozzánk. Az első  negyedben egyéni, illetve kommunikációs hibából kaptunk két gólt. Nem voltunk kellőképpen határozottak a támadózónában, sok hiba volt a végjátékban, ennek köszönhetően végig kiélezett volt a találkozó. A mérkőzés közben újabb játékosokat kellett sérülés miatt lecserélni, emiatt folyamatosan át kellett szervezni a csapat szerkezetét. Vannak az életben olyan mérkőzések, ahol nagyon meg kell dolgozni a jó eredményért, ez most ilyen találkozó volt. A súlyos sérülést szenvedett játékosunknak mielőbbi, gyors felépülést kívánunk. Gratulálok a csapatnak!