Összefoglaló 2023. október 10., kedd

LU15: DVTK - ETO 0-3 (0-0)

A  gólok csak a második félidőben jöttek. Az első negyven percben a DVTK nagyszerűen tartotta magát az esélyesebb vendégekkel szemben. A fordulás után azonban az ETO háromszor is betalált, amivel megnyerte a találkozót.

LU15: DVTK - ETO 0-3 (0-0)


Országos Leány U15-ös Bajnokság, 7. forduló

Diósgyőri VTK - ETO FC Győr 0-3 (0-0)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Dr. Pocsai Tamás (Horváth Ákos, Horváth Dóra). 
Diósgyőri VTK: Ádám H. - Plopp G., Balla F., Csikós E., Értékes E., Hajdu  M., Váradi T., Bodnár H., Stumpf B., Tyukodi K., Szabó J. Vezetőedző: György Gábor. 
ETO FC Győr: Molnár K. - Bozsóki A., Fligh V., Lakatos P., Horváth A., Feil R., Verasztó H., Szabó I., Pölöskei B., Horváth Z., Németh F. Vezetőedző: Horváth Dóra. 

Csere: Horváth A. helyett Tóth-Papp E. a 41., Németh F. helyett Haris J. a 41., Molnár K. helyett Tóth J. a 41., Szabó J. helyett Kriston M. az 51., Balla F. helyett Tugyi D. a 60., Hajdu M. helyett Kisgergely M. a 60., Verasztó H. helyett Kopp R. a 63. percben. 
Gólszerző: Lakatos P. (0-1) az 55., Szabó I. (0-2) a 63., Lakatos P. (0-3) a 72. percben. 

György Gábor: - Megmondom őszintén, hogy kicsit többet vártam a mérkőzéstől, a játékosoktól. Bár voltak biztató jelek, de leginkább a bemelegítés közben. Sajnos a mérkőzésen kevésbé. Az első félidőben a védekezés még megfelelően működött, sajnos támadásban nem találtuk a ritmust. A második játékrészben az ellenfél kihasználta hibáinkat és megérdemelten nyerte meg az összecsapást.