Összefoglaló 2023. december 4., hétfő

U15: DVTK - Munkács 2-3 (2-2)

Az őszi idény zárása után is pályán maradt az U15-ös DVTK. A piros-fehérek az edzőközpontban nemzetközi felkészülési mérkőzést játszottak a Munkács Labdarúgó Akadémia ellen.

U15: DVTK - Munkács 2-3 (2-2)


U15-ös nemzetközi felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK - Munkács Labdarúgó Akadémia 2-3 (2-2)

Diósgyőri VTK: Czigány P. - L. Kravchenko, Székely T., Kubinyecz I., Csernák R., Juhos Á., Kacsándi O., Gulácsi M., Berta Cs., Meggyesfalvi B., Cseh Z. Csere: Béner F., R. Vaidych, D. Shalfieiev, Tóth B., Nagy M., Khier Bek Á. Vezetőedző: Sóskúti Balázs.

Gólszerző: Juhos Á., (11-esből), Cseh Z. 

Sóskúti Balázs: - Összességében elégedett vagyok a csapattal. A játékosok mindent betartottak, amit kértünk tőlük. Labdabirtoklásban kombinatív és higgadt teljesítményt nyújtottunk, szép helyzeteket dolgoztunk ki. Több gólt is rúghattunk volna. Védekezésben a legnagyobb "mérgem" az, hogy a vendégek ellentámadásából megint két egyéni döntés miatt kaptunk gólt. Ez a két gól abból született, hogy nem megfelelő kockázatot vállalatunk abban a szituációban. Ezt nem engedhetjük meg magunknak. Szép játékkal kikaptunk. Ami a legnagyobb pozitívum, hogy egész mérkőzésen, bárki a pályán tartózkodott a mentalitása tökéletes volt. 

Fotó: Balla Miklós.