Összefoglaló 2024. március 4., hétfő

U13: DVTK - Várda 4-4 (3-3)

Nyolc gólt hozott a két keleti együttes U13-as bajnokija. A DVTK hátrányba került, de megfordította az állást, a végén azonban a szabolcsiak újra egyenlíteni tudtak.

U13: DVTK - Várda 4-4 (3-3)


Országos U13-as Bajnokság, 
Észak-Keleti csoport, 13. forduló

Diósgyőri VTK - Várda Labdarúgó Akadémia 4-4 (3-3)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Császár Kristóf.
Diósgyőri VTK: Tamás B. - Tasnádi Zs., Váradi S., Vigh V., Német Z., Tóth M., Kapitány D., Bárány N., Sőregi N. Csere: Orbán M., Bárány K., Varga R., Varga Zs., Farkas A., Derzsényi Á., Oláh F. Vezetőedző. Nyeste János. 
Várda Labdarúgó Akadémia: H. Svistunov - D. Smilniak, D. Shkurak, Csendes Zs., N. Povkhanych, R. Szpivák, Licz D., O. Shymkiv, Kapitány K. Csere: Halász E.,. Grica Z., Paronai L., Takács D., K. Kulyk, Orgoványi Cs., Popovics K. Vezetőedző: Oláh Levente. 

Sárga kap: D. Smilniak a 27. percben. 
Piros lap: Sőregi N. az 59. percben. 
Gólszerző: N. Povkhanych (0-1) a 9., O. Shymkiv (0-2) a 11., Tóth M. (1-2) a 17., Sőregi N. (2-2) a 20., Tóth M. (3-2) a 22., Takács D. (3-3) a 40., Farkas A. (4-3) a 48., K. Kulyk (4-4) a 77. percben. 

Nyeste János: - Egy igazán fordulatos és izgalmas mérkőzést játszottunk a Kisvárda csapata ellen. Gyorsan kétgólos hátrányba kerültünk, de a csapat jól reagált és sikerült magunk javára fordítani a mérkőzés állását. Sajnos a végjátékra emberhátrányba kerültünk és nem tudtuk megtartani a megszerzett előnyünket. Voltak nehézségeink a találkozó során, leginkább a védőharmadunkban követtünk el túl sok hibát, ezeket az ellenfelünk góllal büntette meg. Tanulságos volt ez a napo az edzők és a játékosok számára is.