Beharangozó 2021. november 3., szerda

Nem járultak hozzá a győriek a halasztási kérelemhez

A DVTK női labdarúgó csapatát a szezonális influenzával együtt a koronavírus-járvány negyedik hulláma is elérte, ezért a piros-fehérek kérték a ETO FC Győr vezetőit, hogy a Simple Női Liga 10. fordulójában a két csapat mérkőzését egy későbbi időpontban rendezzék meg. A győriek ehhez nem járultak hozzá.

Nem járultak hozzá a győriek a halasztási kérelemhez


Simple Női Liga 10. forduló

2021. november 6., szombat
13:00 ETO FC Győr - Diósgyőri VTK

Vezetőedzői várakozás

Bém Gábor: - Mint ahogy múlt hétvégén, most vannak hiányzóink. A koronavírus-járvány negyedik hulláma és a szezonális influenza bennünket sem kímél, ezért a hét elején felvettük a kapcsolatot a győriekkel, szerettük volna későbbi időpontban lejátszani a mérkőzést, azonban az ETO FC Győr vezetői ehhez nem járultak hozzá. A betegséggel küzdő labdarúgóink mellett ráadásul múlt héten elszakadt Nagy Melinda keresztszalagja is. A hadra fogható játékosokkal mindent meg fogunk tenni, hogy jó eredményt érjünk el.

Védettségi igazolvány

A mérkőzés 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérjük szurkolóinkat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.

Helyszín

A találkozót Győrben, az ETO Parkban játsszák a csapatok. 

A Simple Női Liga 10. fordulójának programja

2021. november 6., szombat
13:00 ETO FC Győr - Diósgyőri VTK
14:00 Puskás akadémia FC - Ferencvárosi TC
15:00 Haladás-Viktória - Astra-Activtek HFC-Üllő

2021. november 7., vasárnap
14:00 Soroksár SC - MTK Hungária