Beharangozó 2021. november 20., szombat

U19: DVTK - Fehérvár 0-1 (0-0)

Hiába játszott nagy mezőnyfölényben és alakított ki több helyzetet a Diósgyőri VTK U19-es csapata, ez a fölény a számszerű eredményben nem mutatkozott meg. A Mol Fehévár viszont az adódó lehetőségei közül egyet kihasznált, így elvitte a három pontot az edzőközpontból.

U19: DVTK - Fehérvár 0-1 (0-0)


Országos U19-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 10. forduló

Diósgyőri VTK U19 - Mol Fehérvár FC U19 0-1 (0-0)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Kiss Attila, Kálnai Milán, Dudás Vilmos.
Diósgyőri VTK U19: Sándor K. - Juhász Á., Gulyás M., Balázsi L., Benkő P., Bencsík D., Illés B., Demeter M., Horváth T., Dunai Zs., Dankó N. Vezetőedző: Vincze Richárd.
Mol Fehérvár FC U19: Molnár Á. - Jancsó Cs., Balogh M., Husvéth Á., Menyhárt Zs., Horváth G., Tóth T., Salacz M., Gulyás A., Nádudvari B., Kovács S. Vezetőedző: Vajda Géza. 
Csere: Gulyás A. helyett Vidovic N. a 46., Balázsi L. helyett Fercsák R. a 64., Salacz M. helyett Szombati B. a 67., Kovács S. helyett Ulrich D. a 67., Horváth T. helyett Fülöp L. a 71., Gulyás M. helyett Hetyei Sz. a 80., Demeter M. helyett Vincze D. a 80., Menyhárt Zs. helyett Forgó G. a 83., Tóth T. helyett Simon K. a 89. percben. 
Sárga lap: Dankó N. a 20., Salacz M. az 58., Dunai Zs. az 59., Horváth G. a 63., Benkő P. a 77., Molnár Á. a 93. percben. 
Gólszerző: Tóth T. (0-1) a 78. percben. 

Vincze Richárd: - Nehéz bármit is mondani egy  ilyen meccs utàn. A nagyon nehéz pálya ellenére saját stílusunkat játszva nyomtuk, dolgoztuk az ellenfelet. A letámadásaink nagyon jók voltak ám ekkor még nem sikerült tiszta helyzetet kialakítani. A második félidő végig a Fehérvár térfelén folyt, sok lehetőség mellet kialakítottunk több tiszta ziccert, de ezeket kivétel nélkül elhibáztuk. Ezzel szemben a Fehérvár azonnal gólra váltotta az egyetlen olyan akcióját, amikor a kapunk közelébe került. Nagyon sajnálom a fiúkat, mert nagyon sokat tettek azért,hogy győztesen hagyják el a pályát, ám sajnos ezúttal sem sikerült.

Vajda Géza: - Küzdelmes mérkőzésre készültünk, az is lett belőle. Szerettünk volna jobb futballt bemutatni, de a betegség, a vírus  minket is hátráltatott ebben. Utánpótlás meccsről volt szó, mégsem tétnélküli, hiszen mi is, és a DVTK is szeretne a legjobb nyolcba kerülni. Érzésem szerint ez rányomta a bélyegét a találkozóra, mert szerintem a Diósgyőr és mi is tudunk ettől jobban játszani. Egy góllal ezúttal jobbak voltunk.