Beharangozó 2023. január 15., vasárnap

Ma Szekszárdon lép pályára a DVTK HUN-Threrm

A Tippmix Női NB I. A-csoport 16. fordulójában idegenbeli rangadó vár a DVTK HUN-Therm csapatára: Völgyi Péter tanítványai az Atomerőmű KSC Szekszárd vendégei lesznek. A találkozót január 15-én, vasárnap 16 óra 30 perctől rendezik, a mérkőzést az M4+ közvetíti majd.

Ma Szekszárdon lép pályára a DVTK HUN-Threrm


Tippmix Női NB I. A-csoport 16. forduló

2023. január 15., vasárnap (Szekszárd Városi Sportcsarnok)
16:30 Atomerőmű KSC Szekszárd - DVTK HUN-Therm

Mérkőzéssel kapcsolatos információk

Helyszín

Szekszárd Városi Sportcsarnok
7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3.

Közvetítés

A találkozót az M4+ élőben, magyar nyelvű kommentárral közvetíti.

A Szekszárd közleménye a vendégszurkolók felé

A vendégszurkolók számára a parkolás és a bejárat a Keselyűsi út felől lehetséges, a rendőrség biztosítja a parkolást. A vendégbejárat 15:45-től áll rendelkezésre. A belépők egységesen 2000 forintba kerülnek. A vendégszurkolók számára büfé és mosdók a vendégszektor mögötti folyosón lesznek elérhetők.

Edzői beharangozó

Völgyi Péter: Jól sikerült belga túra után ismét Euroligás csapat ellen, Szekszárdon folytatjuk a bajnokságot. Novemberben nagyon kiegyenlített mérkőzést játszottunk, azóta mindkét együttes játéka sokat változott. Kiemelt feladat lesz számunkra az eladott labdák minimalizálása, illetve a lepattanócsata koordinálása. Aki idegenben tud nyerni rangadót, az komoly lépéselőnybe kerülhet az alapszakasz-helyezéseket illetően, a bennünket elkísérő szurkolóinkkal együtt mindent meg is fogunk tenni ennek érdekében.