Beharangozó 2023. április 13., csütörtök

Vasárnap hazai pályán játszik a DVTK röplabda csapata

Két forduló van még hátra a röplabda női NB I. bajnokságából, így a DVTK számára az utolsó hazai összecsapás következik. A piros-fehérekhez az az UTE látogat, akikkel az odavágón egy rendkívül szoros mérkőzést vívtak, csak az utolsó, döntő szettben sikerült megnyerni a találkozót, így az elvesztetett pontért van miért revansot venni a diósgyőrieknek. A találkozó vasárnap este 19 órakor kezdődik a DVTK Arénában.

Vasárnap hazai pályán játszik a DVTK röplabda csapata


Röplabda Női NB I. - 21. forduló

2023. április 16., vasárnap (Miskolc, DVTK Aréna)
19:00 DVTK - UTE

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Vanger Vilmos utca 6/A

Jegyinformáció

A 2022/2023-as szezonban a röplabda mérkőzésekre a belépőjegyek egységesen 1.000 forintba kerülnek. Jegyeket kizárólag a DVTK Aréna E szektorába lehet váltani. További információ az alábbi linkre kattintva.

Kapunyitás: 18:00

Játékvezetők

Az UTE elleni találkozón Villás Tibor Richárd és Jámbor Tamás Zoltán párosa fújja a sípot.

Ellenfél-leső

A fővárosiak jelenleg a tabella alsóházában a kilencedik pozícióját foglalják el. A húsz eddig lejátszott találkozójuk során hat győzelmet és ezzel húsz megszerzett pontot szorgoskodtak össze a lila-fehérek. A fiatal csapat otthonától távol hét vereséget szenvedett el, csak a tabellán mögötte elhelyezkedő Jászberény és Eötvös-DSE csapatait tudta legyőzni. A DVTK a sorsolás szeszélye folytán nem is olyan régen, február 12-én látogatott a Szilágyi utcai csarnokba, ahol az előzetes várt magabiztos győzelem elmaradt, csak az ötödik szettben, szoros csatában megnyert játszma után tudták bebiztosítani a győzelmet a piros-fehérek.

A hétvége programja

2023. április 15. - szombat

18:00 BVSC-Zugló - Gödöllő RC

2023. április 16. - vasárnap

16:00 VEHIR-Veszprémi ESC - Békéscsabai RSE
16:00 TFSE - DSZC Eötvös-DSE
16:00 Szent Benedek RA - Vasas SC
19:00 DVTK - UTE
20:00 Budaörsi DSE-Emericus - Jászberény Volleyball Team

Tabella