Beharangozó 2022. november 8., kedd

EL: Szerdán Sopronban játszik a DVTK HUN-Therm

A vasárnapi magyar rangadó után november 9-én, szerdán ismét a Sopron Basket lesz a DVTK HUN-Therm ellenfele: a diósgyőri együttes az Euroligában vehet revansot a hétvégén elszenvedett vereségért. A 18 órakor kezdődő találkozót a FIBA YouTube csatornáján élőben lehet majd követni.

EL: Szerdán Sopronban játszik a DVTK HUN-Therm


Euroliga B csoport, 3. forduló

2022. november 9., szerda (Sopron, Novomatic Aréna)
18:00 Sopron Basket - DVTK HUN-Therm

Edzői beharangozó

Völgyi Péter: "Rövid időn belül a második alkalommal ütközünk meg a Sopronnal. Nehézséget jelent ilyenkor, hogy két edzésen belül kell lényegesebb változtatásokat megvalósítani. Sokkal feszesebbé kell tenni a védekezésünket, támadásban pedig nagyon hiányoztak vasárnap a jó egyéni teljesítmények, ezen is változtatnunk kell. Nem jó hír, hogy Milica Jovanović a legutóbbi mérkőzésen elszenvedett ütközése óta fájlajla a nyakát, időközben pedig az is kiderült, hogy rehabilitáció vár rá. Sajnálatos módon így ő nem lesz bevethető a találkozón, szűkítve ezzel a rotációnkat. Mi minden erőnkkel azon leszünk, hogy ne csak két negyedig tudjunk méltó ellenfelei lenni a Sopronnak, egy ilyen szintű csapatot csak akkor lehet legyőzni, ha ezek a jó periódusok az egész mérkőzésen jellemzőek a csapatunkra."

Mérkőzéssel kapcsolatos információk

Helyszín

Novomatic Aréna
9400 Sopron, Lackner Kristóf utca 48.

Az ellenfél közleménye szerint a belépőjegyek 2500 forintba kerülnek.

Közvetítés

A találkozót a FIBA YouTube csatornáján élőben követhetik szurkolóink.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Sopronba kilátogató szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Tartsák tiszteletben a rendező fél pályarendszabályait, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél, a játékvezetők és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket!