Beharangozó 2017. szeptember 14., csütörtök

"Mindig a soron következő mérkőzésre készülünk"

Az Erste Liga következő fordulóiban a DVTK Jegesmedvék jégkorong csapata pénteken Újpestre látogat, hétfőn pedig hazai jégen a Vienna Capitals együttesét látja vendégül. Szokásos heti sajtótájékoztatónkon ezúttal Mikael Tisell és Gőz Balázs válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Mindig a soron következő mérkőzésre készülünk"

Erste Liga

2017. szeptember 15., péntek
18:00 Újpesti TE - DVTK Jegesmedvék

2017. szeptember 18., hétfő
20:00 DVTK Jegesmedvék - Vienna Capitals (M4 Sport)


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Mikael Tisell: - Csak a következő mérkőzésre összepontosítunk. Szerdán még a Magyar Kupában léptünk jégre, pénteken pedig Újpesten játszunk, így most kettős a feladatunk: le kell vonni a kupameccs tanulságait, és felkészülni a következő Erste Liga-találkozóra. A mostanihoz hasonlóan sűrű lesz a program az egész idényben, de mindig csak a következő összecsapásra készülünk. Felhívtam a játékosok figyelmét, hogy a jégkorong bizonyos szempontból olyan, mint az MMA, hiszen nem tudod előre, hogy az ellenfél ütni, vagy rúgni fog, bármi megtörténhet. Minél többet beszélünk arról, hogy eddig hogyan játszott az ellenfél, annál könnyebben meglephetnek azzal, hogy ezúttal mást csinálnak. Általánosságban elmondható, hogy sok csapat játékában hasonlóságok figyelhetők meg, nem a játékrendszer, hanem a játékosok teljesítménye dönt.