Beharangozó 2023. október 20., péntek

Színes programokkal várunk!

A vasárnapi Diósgyőr - Ferencváros rangadó előtt is színes családi programokkal készül a DVTK a stadion előtt, a stadionban és a VIP-szektorban. Ezúttal is DJ-vel, ugrálóvárakkal, céllövő kapuval, dekázóversennyel és mászófallal készülünk, de a DVTK Shop előtti téren gyűjtést szerveznek az állatvédő szervezetek is. A kiemelt biztonsági kockázat miatt szigorúbb beléptetés várható, ezért a DVTK Stadion kapui már 15 óra 45 perckor kinyitnak. Gyere hamarabb a meccsre!

Színes programokkal várunk!

OTP Bank Liga 10. forduló

2023. október 22., vasárnap
17:45 Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC (Tv.: M4 Sport)

Gyere hamarabb a meccsre!

A DVTK a Miskolci Rendőrkapitánysággal közösen arra kéri a szurkolókat, hogy a megszokottnál korábban induljanak el a stadionhoz és legyenek türelmesek, hiszen a belépőjegyeken szereplő adatok és a kedvezményes jegyekre való jogosultság szigorú ellenőrzése miatt a beléptetés hosszabb időt vehet igénybe. A DVTK Stadion kapui két órával a kezdés előtt, 15 óra 45 perckor nyílnak.

Meccs előtti programok a DVTK Stadion mellett

A DVTK ezúttal is DJ-vel és különféle attrakciókkal várja a családokat, kicsiket és nagyokat egyaránt:

  • Ugrálóvár
  • Céllövő kapu
  • Dekázó verseny
  • Mászófal

A stadionon kívül az ingyenes családi programok 15 óra 45 perckor kezdődnek.

A Habos oldal söröző 15 óra 45 perckor nyit ki. 16:15 és 17:15 között ismét Happy Hour várja a drukkereket.

Állatvédő szervezetek

A DVTK - FTC rangadó előtt a DVTK Shop előtti téren a Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvánnyal és a Liopold Macskaélet Állatvédő Alapítvánnyal is találkozhatnak a szurkolók.

Anyagi támogatással adománygyűjtő dobozukba dobva tudsz segíteni - ami mindig hatalmas segítség, mert az oltások, ivartalanítások és gyógyszeres kezelések nagyon megterhelik az alapítványokat. 

Nyerj egy éves bérletet! 

Nem csak a mérkőzés előtt, hanem bent a stadionban is számos izgalmas programmal várunk. Figyeld a mérkőzés előtt és a szünetben is DVTK Stadion kivetítőit, ahol DVTK Kvízzel készülünk. Olvasd le telefonoddal a kivetítőn megjelenő QR-kódot, csatlakozz a játékhoz, válaszold meg helyesen és mindenkinél gyorsabban a kérdéseket és nyerj egy éves bérletet!

Szurkolj a VIP szektorból!

A Diósgyőr - Ferencváros rangadón is lehetősége van szurkolóinknak arra, hogy a DVTK korábbi legendás játékosaival, a megye üzleti életének szereplőivel és prominens személyiségeivel együtt, korlátlan étel- és italfogyasztás mellett szurkoljanak a csapatnak.

A vasárnapi mérkőzés háziasszonya a VIP szektorban az ismert rádiós és televíziós műsorvezető, Kisó, azaz Kiss Orsolya lesz. Pódiumbeszélgetéssekkel is készülünk, Kisó beszélgetőpartnere a DVTK aranycsapatának csapatkapitánya, a napokban 75. születésnapját ünneplő Salamon József, valamint a DVTK LSA szakmai igazgatója, az M4 Sport szakértője, Simon Miklós lesznek. 

A VIP valamint a skybox vendégek érkezésükkor kapnak egy szavazólapot, amellyel a félidőtől a mérkőzés 85. percéig szavazhatnak a meccs legjobbjára. A meccset követően interjú lesz készül a labdarúgóval a VIP loungeban. Kizárólag DVTK játékosra leadott szavazat lesz érvényes. A mérkőzés lefújását követően DJ szórakoztatja a vendégeket.

A kisgyermekkel érkező családokat ezúttal is gyereksarokkal és animátorral várjuk. 

Környezetbarát repohár rendszerre vált át a DVTK Stadion

A 2023/2024-es bajnoki évtől kezdődően az egyszer használatos poharak helyett környezetbarát repohár rendszerre vált át a DVTK Stadion. Bár az országban már sok helyen évek óta működik hasonló rendszer, szurkolóink közül többen most fognak először találkozni vele.

Miért váltunk repohár rendszerre?

  • Környezetbarát - sokkal kevesebb hulladék keletkezik a mérkőzéseken, így óvjuk a környezetünket is
  • Praktikus - cserélhető vagy visszaváltható
  • Kényelmes - könnyű és nem törik
  • Trendi - egyedi tervezésű, gyűjthető poharak

Rásegítő villamosjáratok indulnak

Az MVK Zrt. is készül a DVTK - FTC rangadóra. A nagy érdeklődésre való tekintettel a közlekedési cég rásegítő villamosjáratokat indít, segítve ezzel a szurkolók könnyebb eljutását, illetve hazajutását.

A rásegítő villamosok a Tiszai pályaudvarról 16:17-kor, 16:32-kor, 16:47-kor és 17:02-kor indulnak. A mérkőzést követően, a szurkolói létszámtól függően, igény szerint indulnak majd a menetrenden felül biztosított villamosjáratok a Tiszai pályaudvar irányába - olvasható az mvkzrt.hu weboldalon.

Szigorú ellenőrzések a DVTK - FTC mérkőzés előtt

A rendőrség kéri a DVTK szurkolóit, hogy lehetőség szerint tömegközlekedéssel érkezzenek a stadionhoz a korlátozottan rendelkezésre álló parkolóhelyek miatt.

A hazai szurkolók a DVTK Stadiont nem fogják tudni sem gyalogosan, sem gépkocsival megközelíteni a Mónus Illés utca felől, a Penny Market parkolóján keresztül a Diósgyőri Uszoda irányából, a DIGÉP irányából a strekken át, valamint a számozott utcák felül sem lesz biztosított az átjárás DVTK Aréna felé.

A VIP-be, valamint a 4. számú beléptető kapun belépni szándékozó szurkolók kizárólag az Andrássy utca irányából tudnak eljutni a DVTK Stadionhoz.

A vendégszurkolók stadionba jutásával és a gyűjtőpontokkal kapcsolatban a Ferencváros hivatalos weboldalán tájékozódhatnak a szurkolók.  

A DVTK és a rendőrség kéri a szurkolókat, hogy az intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák!

Fokozott rendőri figyelem a gyalogosátkelőhelyek környékén

Mivel sajnálatos módon nem is olyan rég egy tragikus halálesettel végződő gázolás is történt a DVTK Stadion mellett, a Miskolci Rendőrkapitányság a DVTK hazai mérkőzései előtt és után fokozott figyelmet fordít a gyalogosátkelőhelyek, valamint a busz- és villamosmegállók biztonságára. Kérjük szurkolóinkat a megszokottnál is nagyobb körültekintéssel közlekedjenek! 

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a Diósgyőrt! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket!