Dabas - DVTK tartalék 3-0 (2-0)

Lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a DVTK tartalék csapata. A főpróba nem sikerült jól, hiszen a Dabas vendégeként a piros-fehérek 3-0-s vereséget szenvedtek. Zsivoczky Gyula együttese hiába játszott mezőnyfölényben a gólokat mégis a hazaiak szerezték.

U19: DVTK - Vasas 3-1 (1-1)

A jó erőkből álló angyalföldiekkel szemben játszotta le első felkészülési mérkőzését a DVTK U19-es csapata. A hazai találkozón a piros-fehérek Benkő Péter révén szereztek vezetést, amit nem sokkal a szünet előtt a Vasas kiegyenlített. A második félidőben is hullámzó volt a játék, de a gólokat Vincze Richárd csapata szerezte, Kanálos találatával előbb sikerült visszavenni a vezetést, a 3-1-es végeredményt pedig Hetyei állította be.

U17: hármas holtverseny Borsiban

Egy győzelemmel és két döntetlennel zárta az I. Rákóczi Kupát a DVTK U17-es csapata, amivel a felvidéki eseményen pontazonosság után a harmadik helyen végzett Miskei Attila csapata. Borsiban három napon keresztül zajlott a hagyományteremtő szándékkal életre hívott eseményen, amelyen a vendéglátók felnőtt együttese mellett a Diósgyőri VTK, a Ferencvárosi TC valamint az Újpesti TE U17-es csapata lépett pályára.

U16: DVTK - Békéscsaba U17 2-4 (2-1)

Az új szezonra készülő tizenhat éven aluli korosztály számára ez volt az első előpróba a felkészülés során. A DVTK az egy évvel idősebb játékosokból álló Békéscsabát fogadta. A találkozó arra is nagyszerű lehetőséget kínált, hogy több próbajátékos megmutassa magát a szakvezetés előtt.

U15: DVTK - Kisvárda 1-6 (0-2)

Ezen a délelőttön jobb teljesítményt nyújtott a vendég szabolcsi csapat. A Kisvárda kétgólos előnyt szerzett az első félidőben, majd a szünet után Jecs Martin szépíteni tudott. A folytatásban azonban egyértelműen a Várda akarata érvényesült, akik megérdemelten nyerték  meg a felkészülési találkozót.

U14: DVTK - Kisvárda 2-2 (1-2)

A DVTK U14-es korosztálya is megkezdte a felkészülést a következő szezonban. Sipos Gergő csapata először hazai körülmények között azzal a Kisvárdával találkozott, amelyet a múltból jól ismertek a DVTK játékosai. A találkozón a szabolcsiak szereztek vezetést, de a Diósgyőr jól hajrázva kiegyenlített a felkészülési mérkőzésen.