Beharangozó 2022. augusztus 30., kedd

Jegyek a Gyirmót - DVTK meccsre

A Merkantil Bank Liga 7. fordulójában Gyirmótra utazik a DVTK labdarúgó csapata. A Gyirmót FC Győr - DVTK mérkőzésre szóló belépőjegyek a jegymester.hu oldalon és a helyszínen is megvásárolhatók.

Jegyek a Gyirmót - DVTK meccsre


Merkantil Bank Liga 7. forduló

2022. szeptember 5., hétfő
20:15 Gyirmót FC Győr - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport)

Jegyinfó

A normál vendégszektorba szóló belépőjegyek 1000, a nyugdíjas és a diákjegyek 500 forintba kerülnek. Hat éves kor alatt 5 forintba kerül a belépőjegy. 

A jegyek a meccs előtt a helyszínen és a jegymester.hu oldalon is megvásárolhatók, online jegyvásárlás esetén azonban plusz 360 forintos kezelési költség (E-díj) kerül felszámolásra. A helyszínen csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

A szervezők arra kérik a szurkolókat, hogy nyomtassák ki az online vásárolt jegyet és a kinyomtatott lapot vigyék magukkal a mérkőzésre.

 A vendégszurkolók részére a 25-ös, a 26-os és a 27-es szektor lesz megnyitva, a stadion mellett külön parkoló is rendelkezésre áll.

Helyszín

Alcufer Stadion (9019 Győr, Ménfői út 61.)

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.