Összefoglaló 2022. április 9., szombat

U19: KTE - DVTK 2-1 (1-1)

Sok energiát mozgósított a győzelem érdekében a Diósgyőri VTK U19-es csapata, ám ez most nem párosult jó eredménnyel. A kecskeméti bajnokin az első fél óra végén Kanálos Péter a piros-fehéreket juttatta vezetéshez, amit a szünet előtt kiegyenlítettek a hazaiak, a fordulás után pedig a három pontot jelentő gólt is megszerezték.

U19: KTE - DVTK 2-1 (1-1)


Országos U19-es bajnokság, 
B csoport, 7. forduló

Kecskeméti TE LA U19 - Diósgyőri VTK U19 2-1 (1-1)

Kecskemét, Széktói Stadion, 50 néző. Játékvezető: Mákos Márk Dávid, Petrovszki Zsanett Erzsébet, Kőhegyi Bence. 
Kecskeméti TE LA U19:  Ásós D. - Kuchta G., Ádelhardt R., Nagy L., Miskolczi G., Huszka B., Kovács Á., Győri B., Haász B., Győri Á., Vörös L. Vezetőedző: Csima Gyula. 
Diósgyőri VTK U19: Domonkos D. - Balázs P., Marok Á., Kanálos P., Benkő P., Bencsík D., Fülöp L., Vincze D., Kövesi K., Vajda B., Fercsák R. Vezetőedző: Vincze Richárd.
Csere: Vajda B. helyett Hetyei Sz. a 46., Marok Á. helyett Juhász Á. a 63., Győri B. helyett Pető B. a 70., Haász B. helyett Bodor B. a 70., Nagy L. helyett Győrfi E. a 78., Kövesi K. helyett Kiss P. a 78., Vincze D. helyett Ferencsik S. a 82., Miskolczi G. helyett Földi B. a 82. percben. 
Sárga lap: Vörös L. a 60., Kovács Á. a 78., Hetyei Sz. a 80., Bencsík D. a 84. percben. 
Gólszerző:  Kanálos P. (0-1) a 30., Győri B. (1-1) a 41., Győri B. (2-1) a 60. percben. 

Csima Gyula: - Nagy iramú, remek mérkőzést játszottunk. Mindkét oldalon voltak helyzetek, de mi egy kicsivel többet tettünk a győzelemért. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, a játékosokra, örülök a győzelemnek. 

Takács Péter, megbízott edző: - Azt kaptuk a Kecskeméttől, amire előzetesen számítottunk és készültünk. A labdakihozatalaink, illetve a középső zónás labdabirtoklásra épülő sablonjaink jól működtek, főleg az első félidőben. Ugyanakkor probléma volt, hogy sok érintővel játszottunk, és az ebből következett labdavesztéseinkből veszélyeztetni tudott a Kecskemét, a gólokat is ilyen helyzetből kaptuk. Az ellenfél labdakihozatalaira jól reagáltunk, már a támadó zónában labdát tudtunk szerezni amiből adódtak lehetőségeink. A második félidő eleje sajnos nem a terveknek megfelelően sikerült, ekkor az egész találkozó egy  nagy rohanás volt. A hajrá viszont az egykapuzásról szólt, teljesen beszorítottuk az ellenfelünket, de sajnos döntő szituációkban rossz megoldásokat választottunk. Összességében a játékosok nagy melót tettek bele ebbe az összecsapásba, ez most nem párosult jó eredménnyel. Ilyen a foci. Természetesen gratulálok a Kecskemétnek.