Összefoglaló 2023. október 9., hétfő

U14: Várda - DVTK 1-5 (0-2)

Öt gól, öt gólszerző. Nagyszerű teljesítmény Kisvárdán, amiért három bajnoki pont az U14-es korosztály jutalma.

U14: Várda - DVTK 1-5 (0-2)


Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 6. forduló

Várda Labdarúgó Akadémia - Diósgyőri VTK 1-5 (0-2)

Kisvárda, Várkerti Stadion, Játékvezető: Kósa György (Onder Gábor, Frindik József). 
Várda Labdarúgó Akadémia: Székely K. - Suba O., I. Dovganych, Gyarmati Á., Y. Dovbak, Szitnik D., Helmeczi N., V. Tkach, Hadházi L., O. Kravchuk, V. Khyzhniak. Vezetőedző: Katona György. 
Diósgyőri VTK: Varga H. - Szemes L., Puskás Z., Martis M., Bialkó Z., G. Rados, B. Samsyka, Kelemen Z., Schőn B., Juhász H., Szabó B. Vezetőedző: Germán Gábor. 

Csere: Martis M. helyett T. Pashaiev a 41., Székely K. helyett V. Skalii a 41., Szitnik D. helyett Dzathalov M. a 41., Kelemen Z. helyett A. Kharchenko a 48., Schőn B. helyett S. Ziadi a 48., Puskás Z. helyett D. Shalfieiv az 56., Hadházi L. helyett A. Tyschenko a 60., B. Samsyka helyett Tóth B. a 65., Bialkó Z. helyett Kozma B. a 65., I. Dovganych helyett Száraz A. a 67., V. Tkach helyett O. Yuryk a 67. percben. 
Sárga lap: Suba  O. a 7., Martis M. a 34., Y. Dovbak a 35. percben. 
Gólszerző: Szabó B. (0-1) a 7., Szemes L. (0-2) a 33., Schőn B. (0-3) a 47., Dzatalov M. (1-3) az 51., Kozma B. (1-4) a 74., T. Pashaiev (1-5) a 75. percben. 

Katona György: - Bátortalanul kezdtünk. Sajnos ez az egész első félidőre is elmondható, mert a párharcok nagy részét az ellenfél nyerte meg. A második játékrészben kicsit változott a helyzet, akkor már voltak lehetőségeink, de a ezúttal az ellenfél fizikai fölényével nem tudtunk mit kezdeni, így megérdemelt vendégsiker született.

Germán Gábor: - Gratulálni szeretnék a csapatomnak, nagyon megérdemelték ezt a sikert. Ezúttal bementek azok a lehetőségek amelyek az elmúlt hetekben kimaradtak, a döntő szituációkból pedig győztesen jöttünk ki.