Beharangozó 2022. október 10., hétfő

Völgyi Péter: Óriási lehetőség kapujában állunk

Kedden az Elitzur Ramla elleni összecsapással megkezdődnek az Euroliga selejtező párharcai a DVTK HUN-Therm számára. Völgyi Péter vezetőedző osztotta meg gondolatait a sorsdöntő mérkőzések előtt.

Völgyi Péter: Óriási lehetőség kapujában állunk


Az Euroliga selejtező programja

2022. október 11., kedd (Miskolc, DVTK Aréna)
18:30 Elitzur Ramla - DVTK HUN-Therm

2022. október 12., szerda (Miskolc, DVTK Aréna)
18:30 DVTK HUN-Therm - Botaş SK

2022. október 13., csütörtök (Miskolc, DVTK Aréna)
18:30 Botaş SK - Elitzur Ramla

Edzői beharangozó

Völgyi Péter: "Nagyon készülnek a szurkolóink és mi is erre a két mérkőzésre, egy óriási lehetőség kapujában állunk. Darcee érkezésével két napot tudtunk a komplett csapattal edzeni. Természetesen sem ő, sem Arella Guirantes nem tudott még száz százalékosan beilleszkedni, de gyorsan tanulnak, és sokat fognak tudni nekünk segíteni már ezeken a találkozókon is. Sérültünk nincs, a teljes 13 fős keret bevethető lesz a tornán. Nehéz felkészülni az ellenfelekből, a Botas egy bajnokin van túl, a Ramla pedig nem játszott még tétmérkőzést az idei szezonban. Épp ezért leginkább magunkra koncentrálunk, megpróbáljuk majd a saját játékunkat ráerőltetni az ellenfeleinkre. Hazai pályán mindent meg fogunk tenni azért, hogy ebben az évben Európa legjobb csapatai és a világ legjobb játékosai ellen mérkőzhessünk meg a DVTK Arénában."

Az Euroliga selejtezővel kapcsolatos lényeges technikai információkat ebben a cikkben találják meg olvasóink, a DVTK Euroligás szerepléseiről és az ellenfelekről pedig ebben a cikkben olvashatnak.