Beharangozó 2022. január 20., csütörtök

A vendégszektor megtelt

Hatalmas az érdeklődés diósgyőri oldalról a szezonnyitó Vasas FC - DVTK mérkőzés iránt. Bár a DVTK kérésére a hazaiak újabb jegyeket bocsátottak a piros-fehérek rendelkezésére, ezek a belépők is pillanatok alatt gazdára találtak, így az Illovszky Rudolf Stadion vendégszektora megtelt. Kérjük szurkolóinkat érvényes belépőjegy nélkül senki ne induljon útnak Budapestre!

A vendégszektor megtelt


Merkantil Bank Liga 20. forduló

2022. január 31., hétfő
20:00 Vasas FC - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport)

Az Illovszky Rudolf Stadion vendégszektora 570 férőhelyes, a rendező klub az összes elérhető belépőjegyet a DVTK szurkolóinak rendelkezésére bocsátotta, amit ezúton is köszönünk! 

Az internetes vásárlás esetén azt kérik a szervezők, hogy a DVTK Stadionnal ellentétben mindenképpen nyomtassák ki a belépőjegyet, és azt vigyék magukkal. 

Helyszín

Illovszky Rudolf Stadion
1139 Budapest, Fáy utca 58.

Védettségi igazolvány

A mérkőzés 18 év fölött csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérjük szurkolóinkat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.