Beharangozó 2022. január 22., szombat

A rendőrség is készül a Vasas FC - DVTK mérkőzésre

2022. január 31-én a Vasas FC vendége lesz a DVTK labdarúgó csapata. A mérkőzésre a rendőrség is készül. A BRFK XIII. ker. Rendőrkapitányság közleményét változtatás nélkül közöljük.

A rendőrség is készül a Vasas FC - DVTK mérkőzésre


Tisztelt szurkolók!

Az Vasas FC - DVTK labdarúgó mérkőzés 2022. január 31-én 20:00 órai kezdettel kerül megrendezésre a 1139 Budapest, Fáy u. 58. szám alatt lévő Illovszky Rudolf Stadionban.

A vendégszurkolóknak a mérkőzésre érkezésének megkönnyítése érdekében a gépjárművel utazó szurkolók felvezetését illetőleg kísérését tervezzük, a Fáy utca és Csizma utca kereszteződésénél lévő vendégbejárathoz (VI. számú kapu), illetőleg biztosítjuk a Csizma utca lezárt részén a szervezettszerű parkolást, ahol felügyelni is tudjuk a gépkocsikat.

Kérjük, hogy azok a szurkolók, akik a felvezetést igénybe kívánják venni, a mérkőzés napján 17:00 és 17:30 óra között gyülekezzenek a M3 autópálya Kerekharaszti pihenőhelynél, ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérjük.

A konvoj legkésőbb 17:45 órakor indul, hogy a vendégszurkolók a mérkőzés kezdetéig rendbe be tudjanak lépni szektorukba.

Kérjük, hogy azok, akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, vagy gépkocsival Budapest területéről érkeznek, azok is a Csizma utcánál lévő vendég bejárati kapu környékén parkoljanak le a gépkocsikkal és onnan, a VI- os számú kapun keresztül lépjenek be a Stadion területére. 

A mérkőzés kései kezdési időpontjára tekintettel, vasúti közlekedéssel történő utazást nem javasoljuk, mivel az utolsó járat Miskolcra 22 óra 40 perckor indul.  

Köszönjük megértésüket!

BRFK XIII. ker. Rendőrkapitányság