Beharangozó 2022. november 11., péntek

Az elmúlt évek legmagasabb nézőszáma várható a keleti rangadón

Péntek estig több mint 5500 hely talált gazdára a vasárnap 15 órakor kezdődő Diósgyőr - Nyíregyháza keleti rangadóra. Ez azt jelenti, hogy a koronavírus-járvány okozta magyarországi lezárások óta most leszünk a legtöbben a DVTK Stadionban. Az óriási érdeklődésre, valamint a dupla meccsre való tekintettel összeszedtünk minden hasznos információt. Kérjük szurkolóinkat, figyelmesen olvassák végig!

Az elmúlt évek legmagasabb nézőszáma várható a keleti rangadón

Merkantil Bank Liga 17. forduló

2022. november 13., vasárnap
15:00 Diósgyőri VTK - Nyíregyháza SFC

A legmagasabb nézőszámok a járvány kitörése óta

Legutóbb 2020. március 7-én, közvetlenül a koronavírus-járvány magyarországi kitörése előtt az Újpest ellen 8376-an szurkoltunk együtt, azóta minden esetben 5000 körüli maximális nézőszámok voltak Diósgyőrben.

A legmagasabb nézőszámok 2020. márciusa óta:

  1. Diósgyőri VTK - Vasas FC 2-1 (1-0) – 5226 néző
  2. Diósgyőri VTK - Nyíregyháza Spartacus FC 4-2 (2-1) - 5222 néző
  3. Diósgyőri VTK - Kolorcity Kazincbarcika SC 1-0 (0-0) - 5061 néző
  4. Diósgyőri VTK - MTK Budapest 3-0 (1-0) - 5011 néző

A DVTK Shop szombaton zárva tart, de online folyamatos az értékesítés

A DVTK Shop pénteken 18 és vasárnap 10 óra között zárva tart. Ugyanakkor a jegyek sorban állás nélkül, kényelmesen, otthonról is megvásárolhók a jegy.dvtk.hu oldalon. A meccs napján 10 órakor nyitnak ki a stadion pénztárai. 

Gyere hamarabb a meccsre!

Annak érdekében, hogy a beléptetés során elkerüljünk a hosszabb sorok kialalakulását, a DVTK Stadion kapui már másfél órával a meccs előtt, 13 óra 30 perckor kinyílnak. Kérjük szurkolóinkat, érkezzenek a megszokottnál is korábban. 

Kulcsár Sándor lesz a rangadó egyik vendége

A Diósgyőr legendás támadója, a Nagyváradi Bihar FC elnöke, Kulcsár Sándor lesz a vasárnap 15 órakor kezdődő DVTK - NYSFC meccs meghívott vendége a VIP szektorban, így a szurkolók vele is találkozhatnak a mérkőzés előtt és a meccs közben.

Újra dupla meccs a DVTK Sportligetben!

Újra dupla meccs a DVTK Sportligetben! Az év legjobban várt labdarúgó mérkőzése, a DVTK Stadionban vasárnap 15 órakor kezdődő Diósgyőr - Nyíregyháza keleti rangadó után ismét érdemes lesz átsétálni a DVTK Arénába, hiszen a női kosárlabdázók ugyanezen a napon 17 óra 15 perctől a BEAC-ot fogadják.Gyere, szurkolj nekünk mind a két meccsen!

A nyíregyházi szurkolók elvonulása miatti lezárások

A DVTK - Nyíregyháza keleti rangadó után, a vendégszurkolók elvonulása idejére a rendőrség ideiglenesen korlátozni fogja a DVTK Stadion uszoda felőli oldala és a DVTK Aréna közötti útszakaszon a szurkolók közlekedését.

Kérjük, hogy aki csak a kosárlabda mérkőzésre érkezik, az 16 óra 45 perc előtt lépjen be a DVTK Arénába! Aki a labdarúgó mérkőzésről szeretne átmenni a kosárlabda meccsre, azoktól azt kérjük, hogy a lefújás után a stadion napos oldala felől közelítsék meg az arénát.

A labdarúgó mérkőzés lefújásának idején a kosárlabda mérkőzésre villamossal érkezőknek a DVTK Stadion megállóhelyen javasoljuk a leszállást, elkerülendő a nyíregyházi vendégszurkolók elvonulása idején történő várakozást.

Kérjük szurkolóinkat, hogy mindkét mérkőzésre online vásárolják meg a belépőjegyüket a jegy.dvtk.hu és a jegy.dvtkarena.hu oldalakon, ezzel is elkerülve a meccsek előtti fennakadást.

Rásegítő járatokat indít a meccs után az MVK Zrt. 

A keleti rangadó miatt az MVK Zrt. rásegítő járatokat indít az 1-es villamos vonalán, segítve ezzel a szurkolók könnyebb hazajutását - olvasható az mvkzrt.hu weboldalon

Fokozott rendőri figyelem a gyalogosátkelőhelyek környékén

Mivel sajnálatos módon májusban egy tragikus halálesettel végződő gázolás is történt a DVTK Stadion mellett, a Miskolci Rendőrkapitányság a DVTK hazai mérkőzései előtt és után fokozott figyelmet fordít a gyalogosátkelőhelyek, valamint a busz- és villamosmegállók biztonságára. Kérjük szurkolóinkat a megszokottnál is nagyobb körültekintéssel közlekedjenek! 

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a Diósgyőrt! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Fotó: minap.hu